Bejelentés


Sörös László és Fiai Pszichote Együtt könnyebb

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Érzelmi intelligencia


Új honlapra költöztünk. Új honlapunk a jelenlegi honlap tartalmának megtartása és fejlesztése mellett kiegészült az ON LINE TERÁPIA szolgáltatással. | Ide kattintva az új honlapunkra jut. | Új honlapra költöztünk. Új honlapunk a jelenlegi honlap tartalmának megtartása és fejlesztése mellett kiegészült az ON LINE TERÁPIA szolgáltatással. | Ide kattintva az új honlapunkra jut. | Új honlapra költöztünk. Új honlapunk a jelenlegi honlap tartalmának megtartása és fejlesztése mellett kiegészült az ON LINE TERÁPIA szolgáltatással. | Ide kattintva az új honlapunkra jut. | Új honlapra költöztünk. Új honlapunk a jelenlegi honlap tartalmának megtartása és fejlesztése mellett kiegészült az ON LINE TERÁPIA szolgáltatással. | Ide kattintva az új honlapunkra jut. | Új honlapra költöztünk. Új honlapunk a jelenlegi honlap tartalmának megtartása és fejlesztése mellett kiegészült az ON LINE TERÁPIA szolgáltatással. | Ide kattintva az új honlapunkra jut. |

A kapcsolatok sikerességének mércéje

Napjaink felgyorsult világában mindannyian érezzük az élet különböző területein a napi problémákat, az újabb és újabb kihívásokat, az erősödő piaci versenyt. Számos olyan jellemzője van a mostani munkaelvárásoknak, amelyek – ha szeretnénk megfelelni a változásoknak – a jelenlegi formájukhoz képest megújításra, gondolkodásmód váltásra kényszerítenek bennünket.

A piacgazdaság kialakulása és gyors fejlődése következtében a magyarországi gazdasági szereplők sem függetleníthetik magukat a világgazdaságban megfigyelhető tendenciáktól. A piaci verseny erősödésével mind nagyobb szerepet játszik és jelentősen felértékelődik a munkatársak érzelmi intelligenciaszintjének fokozása.

Mert mi az, ami megkülönbözteti a „sztárokat” az átlagosan teljesítő munkatársaiktól?

A munka világában már nem az számít, hogy az ember hogyan bánik saját magával, vagyis hogyan képes magát szakmailag mind tovább és tovább képezni, hanem az, hogyan jön ki másokkal, hogyan dolgozik csapatban, vagy éppenséggel milyen vezető.
Az eddig elvégzett nemzetközi felmérések összesített eredménye azt mutatja, hogy az érzelmi intelligencia több mint 20%-ban járul hozzá munkahelyi sikerességünkhöz. Ennek alapján tehát a siker kulcsa a magunkhoz, és a másokhoz fűződő érzelmeinkben, és azok valós megélésében keresendő.

Nem közömbös tehát, hogy fel vagyunk-e készülve arra, hogy az ilyen jellegű kihívásokkal szembenézzünk.

Érzelmi intelligenciánk egész életünk során változik, mert alkalmazkodik a mindenkori szituációkhoz, de kontrollálható, szinten tartható és fejleszthető pozitív, negatív irányban is. Ahogyan fogaink védelmében rendszeren fogat mosunk, állóképességünk megőrzése érdekében eddzük testünket, úgy kell folyamatosan karbantartani érzelmi intelligenciánkat is. Az állandó fejlesztésre nem csak lelki egészségünk, hanem munkahelyi sikerességünk fokozása érdekében is szükség van.

Az érzelmi intelligenciát alkotó kompetenciák (mint például az érzelmi tudatosság, a pontos önértékelés, az önbizalom, az önkontroll, a megbízhatóság, a lelkiismeretesség, az alkalmazkodás, az ügyfélközpontúság, a kommunikáció, a konfliktuskezelés) csírái mindenkiben megvannak, de ezek kibontakoztatását ösztönözni kell.

Kömyvem 25 tréning gyakorlatot tartalmaz, valamint konkrét javaslatot 3, illetve 2 napos fejlesztési program tematikájának kialakítására. A gyakorlatok összeállításának fő vezérelve, hogy az EQ személyes szférát érintő összetevőitől haladjunk a szociális interakciók által kiváltott érzelmi élmények felé, s csak ezek után lehet a komplex érzelmi skála teljes átéléséhez eljutni. A feladatok könnyen kezelhetőek, eszközigényük minimális.

Könyvem célja, hogy az egyébként jól képzett és vezetésben jártas menedzsereknek jól használható támpontokat adjon ahhoz, hogy érzelmi kompetenciájuk fejlesztésével hatékony, kiemelkedő munkavégzésre legyenek képesek ők maguk, és az általuk irányított munkacsoportok is.

Szerző: Sörös László
Ára: 49.600 Ft + ÁfaKészítette: Míves HonlapKiadó™

Üzenetküldés
Megrendelés
Kérem, adja meg nevét és postacímét a "szöveg" mezőben.
Jelezze a megvásárolni kívánt példányszámot is.
Postai utánvéttel el fogom küldeni Önnek a könyvet.
Sörös László


E-mail címed:
Szöveg:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!