Bejelentés


Sörös László és Fiai Pszichote Együtt könnyebb

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.Keresés a honlaponHírek
Érzelmi intelligencia (könyv)

A kapcsolatok sikerességének mércéje.Az érzelmi intelligenciával kapcsolatos kutatásaim összefoglalását tarlmazza a Human Telex Consulting Kft gondozásában megjelent könyvem.

tovább >>


Utolsó frissítés

2012. 02.10.


Szavazás
Az önismereti tréning

Új honlapra költöztünk. Új honlapunk a jelenlegi honlap tartalmának megtartása és fejlesztése mellett kiegészült az ON LINE TERÁPIA szolgáltatással. | Ide kattintva az új honlapunkra jut. | Új honlapra költöztünk. Új honlapunk a jelenlegi honlap tartalmának megtartása és fejlesztése mellett kiegészült az ON LINE TERÁPIA szolgáltatással. | Ide kattintva az új honlapunkra jut. | Új honlapra költöztünk. Új honlapunk a jelenlegi honlap tartalmának megtartása és fejlesztése mellett kiegészült az ON LINE TERÁPIA szolgáltatással. | Ide kattintva az új honlapunkra jut. | Új honlapra költöztünk. Új honlapunk a jelenlegi honlap tartalmának megtartása és fejlesztése mellett kiegészült az ON LINE TERÁPIA szolgáltatással. | Ide kattintva az új honlapunkra jut. | Új honlapra költöztünk. Új honlapunk a jelenlegi honlap tartalmának megtartása és fejlesztése mellett kiegészült az ON LINE TERÁPIA szolgáltatással. | Ide kattintva az új honlapunkra jut. | Önismereti, rekreációs, motiváció fejlesztő tréning

A központi idegrendszer állapota, pihentsége, fáradtsága, aktivitása, (arausal szintje), területeinek együttes működése, alapvetően határozzák meg az egyén mentális és szomatikus teljesítményét. A monoton, hosszabb ideig tartó folyamatok során, kezdetben az agy lassan aktivizálódik, majd a teljesítménye fokozatosan emelkedik, eléri az optimumot, majd fokozatosan a fáradtság tünetei jelentkeznek, s a hibaszázalék emelkedik. Ugyanez a jelenség tapasztalható, ha hosszabb ideig, évekig nincs alapvető változás a munkakörülményekben, ha a központi vezetés elképzeléseit különböző okok miatt nem képes keresztülvinni, ha a dolgozók nem motiváltak a változásokra, ha nem érdekeltek közvetlenül az átszervezésekben. Energiáik az ellenállás, a konzerválás, a változások gátolásában merülnek ki.

Nem közömbös tehát, ha egy feladat megkezdésekor agyunk a legfrissebb, legaktívabb működéssel kezdi el a feladatot, s mire azt befejezzük, még nem kezdődik el az agy fáradása. Sok esetben egy megterhelő munkanap délutánján, estéjén van szükségünk mentális teljesítőképességünk maximumára. Más esetekben egy folyamat, változás végrehajtásának megkezdésekor kell maximális állapotban lenni, hogy mire a látható változások bekövetkeznek, s működni kezd a rendszer, a teljesítőképesség akkor se legyen rosszabb az átlagosnál.

A permanens feladatrendszerekben dolgozók, vállalti vezetők, menedzserek, az üzleti élet szereplői 12-16 órákat is dolgoznak állandó stressz-helyzetben, s eközben pihenésre nincs idejük, ugyanakkor a teljesítmény-elvárás velük szemben maximális marad. Hamarosan jelentkeznek az agyi fáradás tünetei, kedélyállapot romlás, pszichoszomatikus tünetek (fejfájások, alvászavarok, emésztési problémák, vérnyomás problémák, vércukor problémák), majd a kiégés tünetei.

A tréning célja tehát, hogy elkerülhetővé tegye holtpontok kialakulását, vagy azokon átsegítse a feleket, továbbá megakadályozza a viták kiterjedését, és hozzásegítse a feleket a lehetséges megoldások kidolgozásához.

Megtanítsa a résztvevőket a formális és informális kommunikációs csatornák használatára.

Erősítse a „Mi” tudatot, a céglojalitást.

A tréning megtanít

• az agy és a központi idegrendszer maximális teljesítőképességének rövid idő alatti aktivizálására,
• az idegrendszert terhelő hatások egyenletesebb elosztására,
• olyan rövid ideig tartó gyakorlatokra, melyek pihentetnek, regenerálnak, megújítanak,
• a bal és a jobb agyfélteke közös cél érdekében történő működtetésére. EQ-IQ együttes aktivizálása,
• az idegrendszert megvédeni a kiégéstől és a maradandó sérülésektől,
• megelőzni a pszichoszomatikus terhelésből eredő betegségek kialakulását,
• alkalmazkodni a személyes környezethez, motiválttá válni a közös célok elérésére, felvállalni az aktív részvételt a folyamatokban.

Telefonok: +36/20/944-6577; +36/30/957-8791

Levelet innen írhat nekem.

Készítette: Míves HonlapKiadó™

Üzenetküldés
Az ide beírt üzenete az én postafiókomba fog érkezni, azt más nem láthatja rajtam kívül. Sörös László

E-mail címed:
Szöveg:Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!