Bejelentés


Sörös László és Fiai Pszichote Együtt könnyebb

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.Keresés a honlaponHírek
Érzelmi intelligencia (könyv)

A kapcsolatok sikerességének mércéje.Az érzelmi intelligenciával kapcsolatos kutatásaim összefoglalását tarlmazza a Human Telex Consulting Kft gondozásában megjelent könyvem.

tovább >>


Utolsó frissítés

2012. 02.10.


Szavazás

Fogalmak


Új honlapra költöztünk. Új honlapunk a jelenlegi honlap tartalmának megtartása és fejlesztése mellett kiegészült az ON LINE TERÁPIA szolgáltatással. | Ide kattintva az új honlapunkra jut. | Új honlapra költöztünk. Új honlapunk a jelenlegi honlap tartalmának megtartása és fejlesztése mellett kiegészült az ON LINE TERÁPIA szolgáltatással. | Ide kattintva az új honlapunkra jut. | Új honlapra költöztünk. Új honlapunk a jelenlegi honlap tartalmának megtartása és fejlesztése mellett kiegészült az ON LINE TERÁPIA szolgáltatással. | Ide kattintva az új honlapunkra jut. | Új honlapra költöztünk. Új honlapunk a jelenlegi honlap tartalmának megtartása és fejlesztése mellett kiegészült az ON LINE TERÁPIA szolgáltatással. | Ide kattintva az új honlapunkra jut. | Új honlapra költöztünk. Új honlapunk a jelenlegi honlap tartalmának megtartása és fejlesztése mellett kiegészült az ON LINE TERÁPIA szolgáltatással. | Ide kattintva az új honlapunkra jut. |

A szupervízió

Amikor az egyén életvezetése, munkája során a személyiség dinamikai áramlásiban zavarok, gátak keletkeznek, s belső egyensúlyában súlypont eltolódások, egyensúlyvesztések alakulnak ki, állandósuló feszültéség zónák keletkeznek, melyek akadályozzák az én érvényesítésben, a szupervíziós technika segítségével helyreállítható az egyensúly, a feszültségeket fel lehet oldani, a gátakat le lehet bontani.
Bővebben a szupervízióról >>>

A mediáció

A konfliktushelyzetek megoldásában résztvevő személyeknek (ügyvédeknek, menedzsereknek, tisztviselőknek, szociális intézmények munkatársainak) meg kell tudniuk határozni, hogy melyik a legalkalmasabb eljárás egy konkrét vita során ahhoz, hogy a felek érdekei a legkevésbé sérüljenek, a döntés közös megegyezésen alapuljon, elkerülhető legyen a külső döntéshozó (pl. bíróság) bevonása a folyamatba. Ez az eljárás a mediáció.
Bővebben a mediációról >>>

Önismereti tréning

A központi idegrendszer állapota, aktivitása, meghatározza az egyén mentális és szomatikus teljesítményét. Nem közömbös, ha egy feladat megkezdésekor agyunk a legfrissebb, legaktívabb működéssel kezdi-e el a feladatot, s mire azt befejezzük még nem kezdődik el az agy fáradása. Ennek a folyamatnak a befolyásolása történik az agytorna segítségével.
Bővebben az önismereti tréningről >>>

A coaching

Teljesítményt növelő tréning, melynek során a vezető folyamatosan együttműködik a beosztottal a teljesítmény növelése és a készségek-képességek fejlesztése érdekében.
Személyre szabott tanácsadás, konfliktuskezeléshez, frusztráció elaborációhoz. Kommunikációs gátak preventív felderítése. Interperszonális, interakciós helyzetek pozitív, negatív értékelése.
Bővebben a coachingról >>>

A prezentáció

A prezentáció a kommunikáció hatékonyságát növelő egyik eszköz. Amikor több ember előtt kell megnyilvánulnunk, nemcsak a nyilvánosságtól való félelmünket kell leküzdenünk, de ismernünk kell a beszédtípusokat, beszédtechnikákat, a beszédfelépítés eszközeit.
Bővebben a prezentációról >>>

Az autoszuggesztió

Az autoszuggesztió önmagunk befolyásolása. Tudatos és szándékos cselekvés, melynek segítségével gondolkodásmódunk is átállítható. A technikája tréningjeimen elsajátítható.
Bővebben az autoszuggesztióról >>>

Vezetői tréning

Hogyan gazdálkodhatunk hatékonyan magunk és beosztottaink, klienseink kreativitásával, energiáival, idejével? A minőséget csak önként lehet produkálni, így a vezető célja, hogy a beosztott, kliens önként akarja azt, amit a vezető el akar érni. A technikája tréningjeimen elsajátítható.
Bővebben a vezetői tréningről >>>

A kommunikáció

Amikor beszélünk egymáshoz, vagy egyszerre több emberhez, amikor figyelünk a másikra, aki hozzánk beszél, amikor önkéntelenül, vagy szándékosan felveszünk egy testtartást beszéd közben, amikor csak készülünk kapcsolatba lépni valakivel, vagy valakikkel (pl. levelet írunk, beszédet fogalmazunk), mindannyiszor a kommunikáció eszközeit alkalmazzuk. Ezt úgy is megfogalmazhatjuk, hogy a kommunikáció az információcsere folyamata általában egy közös jelrendszer segítségével.
Bővebben a kommunikációról >>>+36/20/944-6577 | +36/30/957-8791

Levelet innen írhat nekem.Készítette: Míves HonlapKiadó™


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!