Bejelentés


Sörös László és Fiai Pszichote Együtt könnyebb

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.Keresés a honlaponHírek
Érzelmi intelligencia (könyv)

A kapcsolatok sikerességének mércéje.Az érzelmi intelligenciával kapcsolatos kutatásaim összefoglalását tarlmazza a Human Telex Consulting Kft gondozásában megjelent könyvem.

tovább >>


Utolsó frissítés

2012. 02.10.


Szavazás

Munkáltatók figyelmébe


Új honlapra költöztünk. Új honlapunk a jelenlegi honlap tartalmának megtartása és fejlesztése mellett kiegészült az ON LINE TERÁPIA szolgáltatással. | Ide kattintva az új honlapunkra jut. | Új honlapra költöztünk. Új honlapunk a jelenlegi honlap tartalmának megtartása és fejlesztése mellett kiegészült az ON LINE TERÁPIA szolgáltatással. | Ide kattintva az új honlapunkra jut. | Új honlapra költöztünk. Új honlapunk a jelenlegi honlap tartalmának megtartása és fejlesztése mellett kiegészült az ON LINE TERÁPIA szolgáltatással. | Ide kattintva az új honlapunkra jut. | Új honlapra költöztünk. Új honlapunk a jelenlegi honlap tartalmának megtartása és fejlesztése mellett kiegészült az ON LINE TERÁPIA szolgáltatással. | Ide kattintva az új honlapunkra jut. | Új honlapra költöztünk. Új honlapunk a jelenlegi honlap tartalmának megtartása és fejlesztése mellett kiegészült az ON LINE TERÁPIA szolgáltatással. | Ide kattintva az új honlapunkra jut. |

Vállalatok, cégek, szervezetek részére előadásokat, felkészítő tanfolyamokat, tréningeket tartunk az alábbi témakörökben. A legrövidebb a kétnapos tréning, de javasolt a képzés hatékonysági igénye szerint a 3-5 napos, bentlakásos forma, amely komplex módon ötvözi az elméleti és a gyakorlati elemeket.

Szervezet-elemzés
Környezet-elemzés
Erőtér-elemzés
Szervezeti viselkedési modellek
Minőség irányítás
Konfliktus erőtér
Konfliktus kezelés
Rendszertérkép
Kompetencia felmérés
„Kahosl” féle 180 fokos, 360 fokos visszacsatolás

A munkaerő kiválasztás

A munkáltató elvárásait, javaslatait figyelembe véve választjuk ki a folyamatban résztvevők körét, a tréning a humán diagnózis módszerének alkalmazásával zajlik.
Bővebben a munkaerő kiválasztásáról >>>

A személyiségfejlesztés

Önismereti csoportfoglalkozások keretei között sajátítanak el a résztvevők olyan képességeket, melyek segítik őket reális önértékelésük kialakításában, a konfliktushelyzetek sikeres kezelésében. A tréning hozzájárul a szociális fellépés-biztonság erősítéséhez.
Bővebben a személyiségfejlesztésről >>>

A mediáció

A konfliktushelyzetek megoldásában résztvevő személyeknek (ügyvédeknek, menedzsereknek, tisztviselőknek, szociális intézmények munkatársainak) meg kell tudniuk határozni, hogy melyik a legalkalmasabb eljárás egy konkrét vita során ahhoz, hogy a felek érdekei a legkevésbé sérüljenek, a döntés közös megegyezésen alapuljon, elkerülhető legyen a külső döntéshozó (pl. bíróság) bevonása a folyamatba. Ez az eljárás a mediáció.
Bővebben a mediációról >>>

"Forgószél"

Csapatépítő, közösségfejlesztő interaktív tréning. Legfeljebb 60-70 fős csapatokban zajlik. A résztvevőnek feltétlenül magával kell hoznia a kreativitását, kezdeményezőkészségét, bátorságát, játékosságát és vidámságát.
Bővebben a forgószélről >>>

A coaching

Teljesítményt növelő tréning, melynek során a vezető folyamatosan együttműködik a beosztottal a teljesítmény növelése és a készségek-képességek fejlesztése érdekében.
Személyre szabott tanácsadás, konfliktuskezeléshez, frusztráció elaborációhoz. Kommunikációs gátak preventív felderítése. Interperszonális, interakciós helyzetek pozitív, negatív értékelése.
Bővebben a coachingról >>>

A prezentáció

A prezentáció a kommunikáció hatékonyságát növelő egyik eszköz. Amikor több ember előtt kell megnyilvánulnunk, nemcsak a nyilvánosságtól való félelmünket kell leküzdenünk, de ismernünk kell a beszédtípusokat, beszédtechnikákat, a beszédfelépítés eszközeit.
Bővebben a prezentációról>>>

Az autoszuggesztió

Az autoszuggesztió önmagunk befolyásolása. Tudatos és szándékos cselekvés, melynek segítségével gondolkodásmódunk is átállítható. A technikája tréningjeimen elsajátítható.
Bővebben az autoszuggesztióról >>>

Vezetői tréning

Hogyan gazdálkodhatunk hatékonyan magunk és beosztottaink, klienseink kreativitásával, energiáival, idejével? A minőséget csak önként lehet produkálni, így a vezető célja, hogy a beosztott, kliens önként akarja azt, amit a vezető el akar érni. A technikája tréningjeimen elsajátítható.
Bővebben a vezetői tréningről >>>

A kommunikáció

Amikor beszélünk egymáshoz, vagy egyszerre több emberhez, amikor figyelünk a másikra, aki hozzánk beszél, amikor önkéntelenül, vagy szándékosan felveszünk egy testtartást beszéd közben, amikor csak készülünk kapcsolatba lépni valakivel, vagy valakikkel (pl. levelet írunk, beszédet fogalmazunk), mindannyiszor a kommunikáció eszközeit alkalmazzuk.
Ezt úgy is megfogalmazhatjuk, hogy a kommunikáció az információcsere folyamata általában egy közös jelrendszer segítségével.
Bővebben a kommunikációról >>>

Az áraimmal kapcsolatos részletes tájékoztató megtekintéséhez kattintson ide!WYW Globál Directory

A magyar linkjegyzék

+36/20/944-6577 | +36/30/957-8791

Levelet innen írhat nekem.Készítette: Míves HonlapKiadó™


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!